top of page

Úvod do turnaje

O co se hraje?

Nejlepší tři hráči týmového turnaje (na základě kompletního součtu skóre napříč všemi odehranými zápasy; mezi třemi nejlepšími může tedy být i člen prohrávajícího týmu) získají libovolnou hru libovolné digitální distribuce v rozdílných maximálních hodnotách (60€; 30€; 15€). Všichni členi absolutního výherního týmu navíc získají přístup k ekxluzivním Steam giveaways - půjde o sbírku náhodných her z náhodných bundlů, které se do konce letošního roku ještě objeví.

Nejlepší tři hráči duelového turnaje pak získají hlavní finanční odměnu (2000,-; 1000,-; 500,-).

Jak v týmovém, tak duelovém turnaji zároveň bude hromada cen útěchy pro vypadlivší hráče. Více níže v systému turnaje.

Systém turnaje

Pokud vám nebude cokoliv jasné, neostýchejte se zeptat.

Týmový turnaj bude nezávislý na tom duelovém, bude tedy možné zúčastnit se obou i v případě, kdy z týmového vypadnete. Nebude však možné zúčastnit se jen duelového bez účasti i v tom týmovém.

Týmový prosinec

Na konci každého zápasu s vyjímkou TDM vypadne vždy jen jeden hráč, a sice ten, který se v rámci svého týmu umístí jako poslední.

Postupně se budou hrát následující módy: Clan Arena, Freeze Tag, Capture the Flag, a Team Deathmatch. Každý tým si v každém módu zahraje jen jednou.

Všichni účastníci budou manuálně rozděleni do vyrovnaných týmů, ve kterých odehrají zápas v Clan Arena módu. Jako další mód si všechny týmy odehrají Freeze Tag, po kterém opět z každého týmu vypadne jen jeden hráč. Poté budu manuálně týmy upravovat ku redukci jejich celkového množství. Upravené týmy si následně střihnou Capture the Flag, a na závěr si týmy sestavené z posledních přeživších střihnou finálové zápasy v módu Team Deathmatch - pakliže by do TDM procházel lichý počet týmů, všechny týmy si odehrajou TDM zápas se všemi, a absolutní vítěz bude rozhodnut na základě buď míry bodového náskoku, nebo výherním čase.

V průběhu celého týmového turnaje je možnost přihlásit se se zájmem o přeřazení do jiného týmu, pakliže danou změnu odsouhlasí všichní, koho by se potenciálně dotýkala.

V týmovém turnaji budou v map poolu následující mapy:

CLAN ARENA

FREEZE TAG

CAPTURE THE FLAG

TEAM DEATHMATCH

Bude žádoucí, aby před začátkem každého domluveného zápasu měly oba týmy jasno, jakou mapu budou chtít hrát, jelikož se bude o hranou mapu házet mincí.

Ceny útěchy

Všichni první odpadlíci, kteří si zahrají jen CA, dostanou libovolnou hru libovolné digitální distribuce v maximální hodnotě 2€.

Všichni ostatní odpadlíci, tedy ti, kteří skončí po FT a CTF, budou mít možnost zahrát si jeden FFA zápas, jehož vítěz dostane libovolnou hru libovolné digitální distribuce v maximální hodnotě 9€.

---

Duelový leden

Duelový turnaj bude fungovat takřka dokonale stejně, jako ten loňský, tedy nestoudně zde zkopíruji velkou část Kwokyho textu.

Vstupenkou do lednového duelového turnaje je účast i v tom týmovém, avšak pakliže si chcete zahrát jen ten týmový, s klidem na duši můžete ten duelový přeskočit.

Hráči si čas zápasu domlouvají sami mezi sebou. Hlavní hrací dny jsou středa, sobota a neděle. Prosím všechny, aby byli v tyto dny k dispozici ostatním hráčům. Pokud se domluvíte, můžete samozřejmě své zápasy odehrát kdykoliv jindy. Pokud víte, že některý den nebudete moct, dejte vědět pořadateli a tyto dny uvedeme na tomto místě na webu. Pokuste se navzájem si vyjít vstříc tak, aby vše proběhlo hladce. Kontumace je horší než prohra.

Hráči budou manuálně rozděleni do základních skupin po několika hráčích (upřesním na základě toho, kolik hráčů se registruje). Hráči odehrají zápasy každý s každým.

Do rozšířených skupin postupují všichni. Opět bude vytvořeno několik skupin po několika hráčích a hráči odehrají zápasy každý s každým. Z rozšířené skupiny postoupí nejlepších několik hráčů do play-off (opět, bude upřesněno na základě celkového počtu registrovaných hráčů).

V play-off budou hráči rozděleni do pavouka. Semifinále a následující zápasy budou MOŽNÁ streamované prostřednictvím YouTube.

Celkový vítěz z pavouka vyhraje hlavní finanční cenu turnaje. Pokud tento hráč zároveň bude členem výherního týmu z prosincového turnaje, bude mít možnost střihnout si ještě jeden duel s mou maličkostí, na mapě mé volby. V případě výhry by tohoto hráče čekala ještě jedná speciální, prozatím tajná cena. :)

V duelovém turnaji bude v map poolu následujících pět map:

I zde se o hraných mapách bude rozhodovat hodem mincí, a to tak, že vítěz ze hry vyřadí dvě mapy, které se určitě hrát nebudou, a následně ještě i vybere první mapu, která se určitě hrát bude. Mezi zbylými dvěmi mapami pro druhý zápas pak vybere vítěz onoho prvního zápasu.

...to be continued


bottom of page